فرماندار مشهد: مدیریت بازار و آرامش شهر باجدیت دنبال می‌شود | افزایش کالابرگ، به‌زودی

  • کد خبر: ۳۸۳۷۴۷
  • ۱۵ دی ۱۴۰۴ - ۱۱:۱۹
فرماندار مشهد: مدیریت بازار و آرامش شهر باجدیت دنبال می‌شود | افزایش کالابرگ، به‌زودی
فرماندار مشهدمقدس گفت: جلسات تنظیم بازار باید تا گذار از جراحی اقتصادی مرتباً برگزار شود و مسئولان وظایف خود را در تأمین کالا و آرامش بازار پیگیری کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، سیدحسن حسینی در نشست ستاد تنظیم بازار شهرستان اظهار کرد: جلسات تنظیم بازار تا گذار از این جراحی اقتصادی در حال انجام، بایستی مرتباً تشکیل و متولیان هر حوزه در بخش‌های تأمین و توزیع کالا و نظارت بر بازار وظایف خود را باید به نحو شایسته‌ای در قبال معیشت و آرامش بازار دنبال کنند.

وی به سخنان مقام معظم رهبری در حمایت از اصناف و بازاریان اشاره و افزود: همانطور که ایشان تأکید فرمودند، بازار بخش مهمی از جامعه و بازاریان همیشه پای کار کشور ایران اسلامی بوده‌اند.

فرماندار مشهد با بیان اینکه اعتراض در یک جامعه پویا و مدنی مثل ایران که سابقه تمدنی دیرینه‌ای دارد، طبیعی است، ادامه داد: اعتراضات قطعاً شنیده می‌شود و در اصلاح امور مورد استفاده قرار می‌گیرد، اما عده‌ای بدون دلیل موجه و بعضاً از روی ماجراجویی و هیجان جوانی به خیابان می‌آیند و قصد آسیب به اموال عمومی و مردم دارند که این جدای از اعتراض است و قطعاً به نحو هوشمندانه‌ای بایستی توسط پلیس مقتدر و با تجربه مدیریت شود.

حسینی به امنیت و آرامش شهرستان مشهد پرداخت و ابراز کرد: مشهد تاکنون بسیار خوب مدیریت شده و جا دارد از زحمات نیرو‌های انتظامی، ارکان امنیتی و اطلاعاتی شهر امام مهربانی‌ها قدردانی نماییم.

وی با اشاره به ضرورت تغییر برخی رویه‌های اقتصادی تصریح کرد: بایستی برخی رویه‌ها در مباحث اقتصادی تغییر کند تا یارانه‌ها به شکل متوازن و منطقی به ذی‌حقان در جامعه برسد. استاندار خراسان رضوی، معاونین و مدیران استان برای پیگیری مطالبات و احقاق حقوق مردم در تلاش هستند و شهروندان ما مطمئن باشند که مسئولان در سطوح مختلف با جدیت دنبال اصلاح رویه‌های اقتصادی هستند. پیشنهاد‌های شما اصناف هم که در متن بازار هستید، قطعاً مورد استفاده قرار خواهد گرفت.

فرماندار مشهد در پایان عنوان کرد: همراهی تمامی مدیران دستگاه‌های اجرایی شهرستان با نهاد عالی دولت در چارچوب‌های تعریف شده تا رسیدن به شرایط متعادل در مشهد مورد تأکید است و هیچ‌گونه کوتاهی در اجرای وظایف پذیرفته نیست. خوشبختانه قیمت کالا‌های اساسی در مشهد نسبت به کشور پایین‌تر و کالابرگ هم به‌زودی به میزان قابل‌توجهی افزایش و اعلام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.